Doorgaan naar artikel
BioWare geeft Mass Effect-content vrij in aanloop naar de Legendary Edition
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Over slechts negen dagen verschijnt Mass Effect Legendary Edition, de remaster van de Mass Effect-trilogie. In aanloop naar de release heeft BioWare nu de nodige Mass Effect-content vrijgegeven.

Wellicht heb je het al gezien op het Mass Effect-YouTubekanaal of ben je het nu aan het beluisteren: vanmiddag is de video met daarin de soundtrack van de trilogie online gegaan met daarin 88 tracks en het is de perfecte manier om alvast in de stemming te komen. Tevens is er de bonustrack Resynthesis, welke nieuw is voor de aankomende remaster. De soundtrack is hier te beluisteren.

Ook is er de mogelijkheid om je eigen Mass Effect-key art te maken. Kies uit je favoriete companions en een locatie. De key art is vervolgens te downloaden en te delen met je vrienden. Klik hier om aan de slag te gaan.

Als laatste is er nog wat bonuscontent vrijgegeven die voorheen alleen via de Deluxe Edition van Mass Effect 2 en Mass Effect 3 te verkrijgen was. Deze content bevat 88 muzieknummers uit de gehele trilogie, waaronder Resynthesis, twee digitale artbooks, twee digitale comicbooks en een digitale lithograaf van de Normandy in actie. Deze content is hier gratis te downloaden.

Mass Effect Legendary Edition verschijnt op 14 mei voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.