Doorgaan naar artikel
Tom Clancy’s The Division: Heartland aangekondigd als derde deel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Zojuist heeft Ubisoft het derde deel in de The Division-reeks aangekondigd. Tom Clancy’s The Division: Heartland is de naam die het spel gaat krijgen en moet ergens dit jaar nog of anders komend jaar verschijnen voor de consoles, PC en cloudplatformen. Wat vooral opmerkelijk is, is dat het spel komt als een free-to-play-game. Je zult dus in eerste instantie niet hoeven te betalen voor het basisspel.

In de afgelopen 5 jaar is The Division uitgegroeid van een zeer ambitieus project bij Ubisoft, tot een wereldberoemde franchise die 40 miljoen unieke spelers bereikt,” vertelt Alain Corre, executive director van Ubisoft EMEA. “We zijn erg trots op wat onze teams hebben bereikt met deze franchise en het geweldige universum dat ze hebben gecreëerd. Het potentieel en de diepgang hiervan stelt ons in staat om nieuwe en spannende content te verkennen die zowel trouwe langetermijnfans van The Division als nieuwe fans zal plezieren.

Naast dat Tom Clancy’s The Division: Heartland naar de consoles, PC en cloudplatformen komt, komt de franchises ook naar mobiele telefoons. Dit is een nieuwe voor de franchise.