Doorgaan naar artikel
Final Fantasy VII Remake Intergrade-trailer toont mooie beelden en heel veel actie
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Bij de aankondiging leek het gevoelsmatig alsof de release heel ver weg is, maar 10 juni is stiekem al heel dichtbij. De Final Fantasy VII Remake Intergrade-trailer laat ons nog eens zien wat we dan precies kunnen gaan verwachten.

Het meest opvallende is hoe mooi het spel in 60fps gaat zijn en we kunnen niet wachten om het spel opnieuw te gaan spelen met deze verbetering. Natuurlijk is het belangrijkste onderdeel van Intergrade het feit dat er een heel nieuw hoofdstuk is waarin we kunnen gaan spelen als de geweldige Yuffie. De actie van de trailer ziet eruit om van te smullen, dus kom maar op!

Final Fantasy VII Remake-eigenaren op de PlayStation 4 zullen gratis kunnen upgraden naar de PlayStation 5-versie, behalve als je hem gratis hebt gekregen via PlayStation Plus. Het nieuwe DLC-hoofdstuk met Yuffie is los te verkrijgen. De trailer zegt nadrukkelijk dat Intergrade de eerste zes maanden exclusief voor de PlayStation 5 beschikbaar komt, dus wie weet komt het spel daarna ook naar pc of andere platformen.