Doorgaan naar artikel
Bandai Namco heeft Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Hotel Transylvania is een van de meest succesvolle originele filmfranchises van Sony Pictures Animation tot nu toe en de laatste film, Hotel Transylvania: Transformania, zal in de zomer van dit jaar verschijnen. Ter ere daarvan heeft Bandai Namco Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures aangekondigd, een 3D-platformer met verschillende personages uit de films. Terry Malham, CEO van Outright Games (ontwikkelaar), zei er het volgende over:

We zijn zo blij om dit Halloween-seizoen terug te keren naar Hotel Transylvania voor nog een eng en leuk avontuur. We zijn verheugd ons eigen unieke verhaal in deze ongelooflijke wereld te kunnen verbinden en klassieke sprookjes opnieuw te kunnen vertellen met behulp van de excentrieke personages uit de franchise. We zullen de komende maanden nog veel meer over deze game onthullen, dus blijf op de hoogte.

Hotel Transylvania: Scary-tale Adventures zal rond Halloween van dit jaar verschijnen voor Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.