Doorgaan naar artikel
Eerste Total War: Warhammer III-beelden zijn fenomenaal
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Later dit jaar verschijnt het laatste deel van de epische trilogie en de eerste Total War: Warhammer III-beelden zijn alvast om van te smullen. In een presentatie van veertig minuten kregen we de eerste ingame-cinematic te zien, evenals een video waarin de visie van de trilogie wordt besproken en tot slot nog gameplay van een hele nieuwe modus, de survival battle. Je kan de hele presentatie onderaan deze pagina terugkijken.

Wat zo bijzonder is aan de drie games, is dat ze allemaal samenkomen. Als je deel 1 en 2 hebt (of die later aan gaat schaffen), dan zal je in Total War: Warhammer III met alle rassen van alle games kunnen spelen op een gigantische kaart met de verbeteringen van het nieuwe deel. In het tweede deel leek dit al een ervaring die te groot was om waar te zijn: we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe overweldigend magisch het gaat zijn als het nog weer met een derde uitgebreid wordt!

Er zal tevens een hele nieuwe gevechtsmodus toegevoegd worden aan Warhammer III: survival battle. Hierin ga je beetje bij beetje de diepste krochten van de Chaos-realms in om strategische punten te veroveren en vervolgens te verdedigen. Hierbij zal je ook gebouwen kunnen maken om je te helpen, zoals barricades en torens. Het zou een hele nieuwe manier van vechten moeten worden en we hopen dat het een waardige toevoeging gaat zijn.

Total War: Warhammer III verschijnt eind dit jaar voor pc. Wij kunnen niet wachten om er honderden uren in te gaan steken.