Doorgaan naar artikel
De LEGO Spider-Man: Daily Bugle is formeel aangekondigd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisterenavond las je het al op onze Community, maar natuurlijk delen we het bericht ook nog graag via onze website. De LEGO Spider-Man: Daily Bugle is formeel aangekondigd en onderweg naar de LEGO Store. En dat gaat niet heel lang meer duren, want vanaf 1 juni is de set te koop voor iedereen. En alsof dat nog niet genoeg is, is de set er zelfs al vanaf 26 mei voor VIPS. Kopen kan hier via de website van LEGO.

De LEGO Spider-Man: Daily Bugle-set bevat maar liefst 3772 steentjes, waarmee het één van de grootste sets van de laatste tijd is. Daar hangt echter ook een behoorlijk prijskaartje aan, namelijk €299,99. De set bevat vijfentwintig minifiguren, waarvan er vijf volledig nieuw zijn. Daarnaast ademt de set natuurlijk New York, waar het gebouw van de Daily Bugle staat. Meer details, zoals foto’s, vind je op de website van LEGO.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont.