Doorgaan naar artikel
LEGO kondigt speciale Everyone is Awesome set aan voor Pride-maand
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Van 1 tot en met 30 juni is het Pride-maand en wordt er wereldwijd extra aandacht gevraagd voor de acceptatie van de LGBT-community. LEGO draagt hier dit jaar aan bij door met een speciale Everyone is Awesome-set te komen, die vanaf 1 juni verkrijgbaar is. De set kost €35,- en heeft 346 steentjes.

Leuk details is dat de set uit alle kleuren van de regenboog (plus zwart en wit, wat geen kleuren zijn) bestaat en voor iedere kleur ook een minifiguur heeft. Je kunt de set hier bestellen, op de website van LEGO.

Als NWTV  maken we ons jaarlijks hard voor de acceptatie van iedereen. Alweer vijf jaar sponsoren wij  de game-community van HMO. Deze groep staat voor de acceptatie van deze LGBTQ+-community in de gamewereld. Volg onze sociale media ook weer in juli en augustus voor meer informatie hierover.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont.