Doorgaan naar artikel
LEGO kondigt grootste LEGO-set tot nu toe aan!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Tot nu toe was met ongeveer 9.000 stukjes het Colosseum de grootste LEGO-set, maar daar komt vanaf 1 juni verandering in. LEGO heeft namelijk zojuist de LEGO-Wereldkaart aangekondigd, met maar liefst 11695 stenen. Daarmee is de set in één keer de grootste ooit. Bijzonder is dat je de wereldkaart op drie manieren kunt maken en dat je een aantal extra blokjes krijgt om bijzondere locaties te markeren. Zo kun je er bijvoorbeeld een kaart van maken met daarop de plekken in de wereld waar je bent geweest.

De LEGO-Wereldkaart is vanaf 1 juni te bestellen en voorlopig lijkt hij alleen via de website van LEGO verkrijgbaar. De set mag dan misschien de grootste LEGO-set zijn, het is zeker niet de duurste. Je betaalt namelijk nog net geen €250,-.

Bestellen kan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont.