Doorgaan naar artikel
Sega heeft Sonic Colours: Ultimate aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

De laatste week gingen er al behoorlijk wat geruchten, maar vandaag heeft Sega dan eindelijk officieel Sonic Colours: Ultimate aangekondigd. Het is een opgepoetste versie van de originele game die verscheen in 2010. Deze keer kun je genieten van onze blauwe vriend in een 4K-resolutie. Dit is wat je allemaal nog meer kunt verwachten van de game:

Sonic Speed en non-stop-actie –

  • Raas supersnel door uitdagende werelden en ontwijk gevaarlijke obstakels. Voer je aanvallen met perfecte timing uit om je boost op te laden en supersonische snelheden te bereiken.

Interstellair pretpark –

  • Verken prachtige, fantasievolle omgevingen, zoals een Sweet Mountain vol heerlijke snoepjes of een Aquarium Park vol zeedieren – allemaal gecentreerd rond een mysterieus astro-pretpark.

Wisp power-ups –

  • Transformeer Sonic met de buitenaardse kracht van Wisps om vijanden te verslaan en de geheimen van het interstellaire pretpark te ontdekken. Raas door vaste objecten en ontdekt alternatieve routes met de nieuwe Jade Ghost Wisp.

Beter dan ooit – 

  • De game is op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch beter dan ooit met verbeterde graphics, aangepaste besturing en vele gameplay-upgrades. De game is ook verkrijgbaar voor PlayStation 5, via backwards compatibility, en Xbox Series X|S.

‘Rival Rush’ Mode –

  • Bewijs je vaardigheden door direct tegen Metal Sonic te strijden. Wees Metal Sonic te snel af om beloningen te ontgrendelen!

Sonic Colors: Ultimate zal op 7 september verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.