Doorgaan naar artikel
Battlefield 6-alpha binnenkort beschikbaar
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De geruchtenmolen van de nieuwste shooter van DICE draait op volle toeren. Eerder werden al mogelijke screenshots gelekt en wordt er gesproken over de setting. Volgens de laatste geruchten is bekend wanneer de Battlefield 6-alpha beschikbaar zou moeten zijn.

We weten allemaal dat ze volop bezig zijn met de ontwikkelingen van de langverwachte game in de populaire Battlefield-serie. Tom Henderson is erom bekend dat hij al verschillende correcte uitspraken heeft gedaan in het verleden als het gaat om Battlefield-geruchten. Nu beweert hij dat we tijdens de EA Play te horen krijgen wanneer de Battlefield 6-alpha beschikbaar zal zijn. Daarbij gaf hij ook aan dat deze alpha-versie al in juli te spelen zal zijn, dus over iets meer dan een maand. De uiteindelijke versie moet eind dit jaar in de winkel liggen.

Het klinkt erg aannemelijk dat dit tijdens het EA Play-evenement wordt bekendgemaakt, al blijft het nog steeds een gerucht en is er niets officieel bevestigd. Wellicht wordt er dan ook wat meer duidelijk over de mogelijke futuristische setting waarin de game zich zou afspelen.