Doorgaan naar artikel
Avatar: Frontiers of Pandora-trailer onthult nieuwe game
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Tijdens de livestream van Ubisoft werden onder andere beelden getoond van Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla en Rainbow Six. Ze kwamen daarnaast nog met een onverwachte titel. Zo werd namelijk aan het eind van de livestream nog even de Avatar: Frontiers of Pandora-trailer getoond.

De welbekende en populaire film Avatar van James Cameron uit 2009 krijgt nog twee vervolgen waarvan de productie een heel eind op weg is. Het tweede deel zou volgend jaar moeten verschijnen en dat is voor Ubisoft het juiste moment om dan ook de game te Avatar: Frontiers of Pandora te lanceren. De game is gebaseerd op de film en je kruipt hier in de huid van de blauwe wezens, de Na’vi. Hun lange slanke en vooral blauwe uiterlijk is herkenbaar uit de film en zij leven op de fictieve planeet Pandora. De mens heeft het op deze planeet gemunt om de grondstoffen, maar dit is de planeet waar de Na’vi leven en zij geven dit niet zomaar af.

Avatar: Frontiers of Pandora staat ergens gepland voor 2022. De game wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc, Google Stadia en Amazun Luna.