Doorgaan naar artikel
F1 2021-trailer toont nieuwe features
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Het duurt nog maar even voordat we aan de slag kunnen met de nieuwe game in de franchise. Om alvast in de stemming te komen heeft Codemasters een nieuwe F1 2021-trailer uitgebracht waarin verschillende features worden uitgelicht.

Zo toont de video onder andere de komst van een nieuwe verhaalmodus genaamd Braking Point. Je kruipt achter het stuur bij een Formule 2-team en je gaat hier aan je carrière werken. Je moet het uiteindelijk tot in de Formule 1, de ultieme top, zien te schoppen. Dit alles speelt zich af over in het totaal drie seizoenen waarin jij het als coureur moet zien te maken tussen de grote mannen.

Daarnaast is er ook nog een carrièremodus aanwezig voor twee personen. Hierin kunnen de spelers kiezen of ze in één team willen samenwerken of dat ze juist tegen elkaar willen strijden. Ze zullen daarbij verschillende keuzes moeten maken zoals voor welk team ze willen racen.

Ook is de modus Real-Season Start aanwezig. Hierin ga je aan de slag met de huidige stand van de Formule 1. Je maakt in de game het seizoen af zoals het er nu in het echt voor staat. Ben je echt een beginner in de serie, dan is de Casual modus wellicht een leuke instapper. Hierin wordt je meegenomen in de wereld van de Formule 1  en alles wat hierom draait. Heb je al flink wat race-uren gemaakt ,dan kan je uiteraard ook aan de slag met de Expert mode. Kortom: genoeg te doen in F1 2021.

F1 2021 ligt vanaf 16 juli in de winkel voor PlayStation 5. Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.