Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Zojuist heeft LEGO de LEGO Super Mario duo avonturen aangekondigd. Deze nieuwe modus voor de reeks van LEGO Super Mario zorgt ervoor dat je wanneer Luigi als nieuwe toevoeging verschijnt, je hem en Mario aan elkaar kunt verbinden om zo de levels die je zelf hebt gebouwd ook samen te kunnen spelen. Je hebt, zo kun je in de bijbehorende trailer zien, zelfs uitbreidingen die je samen kunt gebruiken.

“Onze belangrijkste opzet is om eindeloos creatief bouwen en verbouwen aan te moedigen, en een langere speltijd te creëren. Met de aankondiging van vandaag brengen we LEGO Mario en LEGO Luigi – hun vrienden en vijanden – tot leven, terwijl de nieuwe interactieve functie garant staat voor onbeperkt speelplezier. We zijn erg enthousiast om de speelervaring en het LEGO Super Mario universum verder uit te breiden met nog meer nieuwe sets en personages, en hopen fans mee te nemen in dit verhaal”, aldus Simon Kent, Creative Lead achter LEGO Super Mario.

Er zijn ook een aantal nieuwe uitbreidingen aangekondigd. Meer daarover kun je alvast bekijken op de website van LEGO door hier te klikken, maar later vandaag delen we deze ook nog op NWTV.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.