Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Zojuist is bekend geworden welke set de laatste nieuwe LEGO Ideas is van de mogelijke sets die eind 2020 10.000 supporters haalden. De LEGO Ideas Motorized Lighthouse wordt de nieuwe set en gaat nu pas echt de ontwerpfase in. Zoals altijd zullen LEGO-ontwerpers namelijk samen met de originele ontwerper de set omzetten naar de standaarden die LEGO hanteert. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde kleurstellingen, maar ook de blokjeskeuze.

Er waren vijfentwintig sets die in aanmerking kwamen als nieuwe set, maar uiteindelijk is het dus de LEGO Ideas Motorized Lighthouse geworden. Onder andere de Medieval Blacksmith, de Typemachine en het Winnie The Pooh-huis waren ooit gekozen door LEGO als LEGO Ideas.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.