Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Elk jaar mogen we ons weer opmaken voor een nieuw deel in de CoD-franchise en dat zal dit jaar niet anders zijn. Oplettende gamers hebben Call of Duty 2021 met codenaam ‘Slipstream’ voorbij zien komen op Battle.net.

Eerder werd al aangegeven dat Activision Blizzard bezig zou zijn met de werktitel ‘Vanguard’, wat het nieuwe deel zou moeten zijn in de serie. Tom Henderson heeft middels een tweet aangegeven dat op Battle.net, het gamingplatform van Blizzard, Call of Duty 2021 is bijgewerkt naar Call of Duty: Slipstream. Dit zou de codenaam zijn van het nieuwe project dat hopelijk snel wordt onthuld. Helaas zijn er niet veel details bekend, maar lijkt het erop dat we wederom terug gaan naar de Tweede Wereldoorlog. Dit kan onder andere worden opgemaakt uit het logo wat is gevonden bij Slipstream; deze zou namelijk wat weghebben van de historische stijl uit die tijd. Er gingen overigens al langere tijd geruchten dat de serie weer een terugkeer zou maken naar de Tweede Wereldoorlog, een setting die al vaker is gebruikt binnen de franchise.

Voor meer informatie zullen we helaas nog even moeten wachten, al zal dit vermoedelijk niet heel lang zijn. Het eind van het jaar is namelijk snel bereikt en vaak ligt de nieuwe CoD dan ook in de winkel.