Doorgaan naar artikel
Show je stuurmanskunsten met de F1 2021-launchtrailer
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Mercedes was de afgelopen jaren verreweg het beste team op de grid, maar dit jaar lijkt alles anders. Red Bull heeft zijn zaakjes goed voor elkaar en Max Verstappen leidt al een aantal races het wereldkampioenschap. Over enkele dagen kan ook jij in de digitale Formule 1-auto stappen en dat wordt natuurlijk gevierd met de F1 2021-launchtrailer.

Nieuw in deze editie is de verhaalmodus genaamd Breaking Point. Als rookie begin je in de Formule 2 om je uiteindelijk een weg te banen naar de enerverende wereld van de Formule 1. Deze modus kan je zelfs met zijn tweeën spelen, waarbij je allebei in hetzelfde team kunt racen of er juist voor kunt kiezen om voor twee rivaliserende teams uit te komen. Dankzij een element genaamd ‘Real-Season Start’ kun je je carrière op elk gewenst moment tijdens het seizoen starten op basis van de real-life competitiestand van het kampioenschap bij de coureurs en constructeurs van dat moment.

F1 2021 is vanaf 13 juli 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc. Thom is inmiddels al aan de slag gegaan met de game en binnenkort kun je dan ook zijn review lezen op NWTV.