Doorgaan naar artikel
NBA 2K22-coveratleten zijn onthuld met Luka Dončić en meer legendes
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Zojuist zijn de NBA 2K22-coveratleten onthuld. Zoals altijd zullen er verschillende uitgaven van de game komen met verschillende covers. Luka Dončić zal de Standard Edition versieren. In onderstaande video zien we hoe blij hij hiermee is en zien we hoe zijn mocap-sessie verliep.

Dan is er nog de NBA 75th Anniversary Edition, die met een fraaie, geschilderde hoes komt. Daarnaast komt het ook nog met wat ingame-goodies. De Anniversary Edition is wel enorm aan de prijs: hij zal voor maar liefst 100 euro in de winkels liggen. Deze editie is dus alleen voor de echte fans.

De drie coveratleten, legendes van de sport, zijn Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki en Kevin Durant. Hieronder zie je wat dit voor hen betekent:

Deels betaal je ook voor het feit dat deze dure uitgave op zowel de vorige generatie als de nieuwe generatie consoles te spelen is; dit is namelijk niet bij de standaarduitgave inbegrepen.

NBA 2K22 is vanaf vandaag te pre-orderen en verschijnt 10 september wereldwijd voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.