Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Liefhebbers die regelmatig een set kopen via de website van LEGO zullen bekend zijn met het VIP-programma. Door punten te verzamelen kun je deze gebruiken door bijvoorbeeld korting te krijgen of door bijzondere zaken aan te schaffen. De LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart-set, die eerder al als promotionele set verkrijgbaar was bij besteding van een bepaald bedrag in de webshop, is nu ook als VIP-beloning verkrijgbaar.

Wil je de LEGO Eerbetoon aan Amelia Earhart-set hebben, dan moet je er 1500 VIP-punten voor neerleggen. Doe je dit, dan krijg je een code die je kunt gebruiken bij een volgende bestelling. Dit moet dan wel binnen 60 dagen. De set kun je overigens hier bekijken en bestellen.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.