Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Zoals vaker gebruikelijk rondom de release van grotere sets heeft LEGO weer een nieuwe designer-video uitgebracht. Dit keer is het de LEGO Volkswagen T2 Camper Van – Designer-video waarin een van de ontwerpers vertelt over het maken van de set. Het leuke is dat hij zelf een Volkswagen T2 Camper Van heeft, waardoor hij nog meer van de details afweet.

Zoals je in de LEGO Volkswagen T2 Camper Van – Designer-video kunt zien, zijn er verschillende onderdelen die speciaal zijn gemaakt voor deze set. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het iconische tentdoek en aan de enorme voorruit.

De LEGO Volkswagen T2 Camper Van is sinds begin deze maand verkrijgbaar in de LEGO Stores en natuurlijk via de website van LEGO. Bestellen kan eventueel via deze link.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.