Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

In de aankomende maand worden er naar verwachting enkele nieuwe producten van Apple aangekondigd waaronder de iPhone 13, AirPods 3 en de Apple Watch Series 7. Zoals altijd wordt er volop gespeculeerd over de specificaties van de producten en zullen we  uiteindelijk moeten wachten op de officiële onthulling, maar er zijn enkele renders gelekt waardoor je een goed beeld krijgt hoe de Apple Watch Series 7 eruit komt te zien.

Als we naar de beelden kijken dan valt direct op dat de behuizing hetzelfde design heeft gekregen als de iPhone 12, iPad Pro en huidige iPad Air. De behuizing zou daarmee voor het eerst afstappen van de ronde hoeken en krijgt daar platte zijkanten voor in de plaats. Hiermee zou ook het scherm wat groter zijn.

De afmetingen zouden overigens nog wel steeds 42mm en 44mm zijn net als de voorgaande modellen. Desondanks zou het scherm van de 44mm-uitvoering een scherm hebben van 1,8-inch. De huidige generatie heeft een 1,78-inch-scherm op de 44mm-uitvoering. De overige afmetingen zijn ook vrijwel hetzelfde al is hij net ietsjes dunner, namelijk 1,7mm om precies te zijn. Over verdere specificaties en features werd helaas niet gesproken. Hiervoor zullen we toch echt op de onthulling moeten wachten die hopelijk volgende maand plaats zal vinden.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7