Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Tijdens een eigen evenement zijn er verschillende nieuwe Philips Hue-producten onthuld. Hiermee wordt het al brede assortiment verder uitgebreid. Ook is de app voorzien van nieuwe updates.

Bij deze nieuwe producten horen onder andere vier producten met kleurverloop, white ambiance filament-lampen, krachtige slimme lampen en zelfs badkamer- en plafondlampen. Philips heeft ook de nieuwe Hue Play Gradient Lighttube onthuld, een uitbreiding in de familie en ideaal voor het gebruik onder je tv. Middels de integratie beleef je de films intensiever door het meekleuren van de lichtbuis. Hij is overigens ook gewoon als decorverlichting te gebruiken.

De Philips Hue-app is voorzien van nieuwe update voor de integratie met muziek. Er zal nu een connectie mogelijk zijn met Spotify, waarmee je een nieuwe, swingende ervaring beleeft: de lampen zullen kleuren op de beat van de muziek. De integratie met Spotify zal vanaf vandaag beschikbaar zijn voor de gebruikers van het Philips Hue App 4-programma. Voor de overige gebruikers is de feature vanaf oktober permanent.

In een nieuwe lijn zijn nu ook badkamer- en plafondlampen toegevoegd. Zo is er bijvoorbeeld het Philips Hue Surimu plafondpaneel. De lamp is verkrijgbaar in een vierkant of rechthoekig model. De lamp is erg plat en neemt vrijwel geen ruimte in beslag, ideaal voor wanneer je een verlaagd plafond hebt. Voor de badkamer zijn onder andere de Philips Hue Xamento spots beschikbaar. De spots zijn tevens verbonden met de app en kunnen slim gebruikt worden. Met behuizing van chroom past deze ook goed bij vrijwel elke badkamer.