Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Update: De set is ondertussen onthuld en verschijnt zoals verwacht 1 oktober. De prijs zal €109,99 zijn, wat naar verhouding relatief hoog is. Bekijk hem hier.

Origineel bericht: De afgelopen dagen waren er al een aantal teasers voor de Queer Eye – The Fab 5 Loft-set, maar nu is die ook echt onthuld. Tenminste, door LEGO Maleisië en je kunt de set dan ook nog niet op de Nederlandse website van LEGO te vinden. Mocht dat veranderen, dan passen we dat in dit artikel aan. De link daarvoor hebben we overigens wel alvast, je kunt hem namelijk hier bekijken (zodra die live is).

De set heeft helaas nog geen prijs, maar wel weten we gelukkig het aantal blokjes. De set zal bestaan uit 974 steentjes. Vermoedelijk verschijnt hij 1 oktober, maar ook dat is nog niet duidelijk.

Queer Eye is een bekende Netflix-serie die vooral bekend staat om de inclusiviteit. Er is op dit moment een zesde seizoen in de maak.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.