Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Vorige week vrijdag kondigden we de komst van de LEGO Winter Village Santa’s Visit-set al aan per 1 oktober. De set is een nieuw huis voor je kerstdorp, die mogelijk niet heel lang blijft. Bijvoorbeeld het peperkoekhuisje verdwijnt ook alweer dit jaar. Die set is er dan ook maar twee jaar geweest. Wil je het nieuwe huis hebben, dan moet je misschien zomaar snel zijn.

En dat kan vanaf nu! De LEGO Winter Village Santa’s Visit-set is vanaf vandaag verkrijgbaar voor LEGO VIP’s. Het huis draait om het bezoek van de Kerstman die door de schoorsteen kan komen. De set, die uit 1445 steentjes bestaat, is voor €99,99 euro te koop. Bestellen en eventueel bekijken kan alvast hier.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.