Doorgaan naar artikel
PlayStation-versie van KeyWe volgende week te spelen
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

De game is natuurlijk al te spelen op de Nintendo Switch, maar PlayStation-bezitters zullen nog een paar dagen moeten wachten. Vandaag werd duidelijk dat de co-op-game volgende week uit zal komen voor de PlayStation 5 en PlayStation 4. Dit geldt zowel voor de digitale als de fysieke PlayStation-version van KeyWe. Belangrijkste kenmerken van deze game zijn:

  • Postkamer chaos – Kruip in de huid van een kiwivogel die per post werkt en werk samen met een vriend om telegrammen uit te typen, dringende berichten te verzenden, pakketten te verzenden en de post te laten vloeien.
  • Leuke, chaotische coöp – Speel samen met een vriend, op hetzelfde scherm of online!
  • Even schattige singleplayer – Bestuur beide kiwivogels op een enkele controller en ga op avontuur voor een solo-mailservice.
  • Gevaarlijke postomgevingen – Navigeer door postkantoren en verzendkamers om een ​​meester in de postdienst te worden.
  • Seizoensgebonden dwaasheden – Ontmoet gevaren die worden veroorzaakt door winters weer, onweersbuien in de herfst en meer op weg om postprofessionals te worden.
  • Aanpasbare kiwi’s – Verander de kleur van de veren van je kiwi en ontgrendel nieuwe accessoires – want kiwivogels zien er schattig uit met kleine hoedjes!

KeyWe zal op 28 september verschijnen voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Mocht je een Nintendo Switch hebben, dan kun je nu al met de game aan de slag.