Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Vannacht was het tijd voor een nieuwe Nintendo Direct en tijdens de presentatie zijn er een heel hoop toffe games getoond! Veel mensen kunnen, ondanks dat de console goed wordt verkocht, nog altijd niet de spellen spelen omdat ze geen Nintendo Switch hebben. Sinds vorige maand geven wij voor de tweede keer ooit een Nintendo Switch (Lite) weg en het is, mits die er nog is bij het daadwerkelijk weggeven, een Pokémon-versie. Je kunt deze versie hier bekijken!

Wil je de Nintendo Switch winnen, dan is de actie simpel! Volg mij op Instagram. Dat kun je doen door hier te klikken, dan ga je direct naar mijn Instagram-pagina. Bij 20.000 volgers gaat de Nintendo Switch eruit! Dat klinkt als heel veel, maar de weg naar 10.000 volgers was niet anders en ging naar mate we verder kwamen ook steeds sneller! Heb je geen Instagram, dan kun je natuurlijk altijd overwegen dit alsnog te nemen! Het is echt de moeite om bijvoorbeeld mij of NWTV daar te volgen!

Zoals gezegd zijn er vannacht een hoop (nieuwe) toffe games getoond tijdens de Nintendo Direct. Hieronder een overzichtje met de belangrijkste aankondigingen. Allemaal games die je kunt spelen (als je ze koopt) als je de Nintendo Switch wint.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.