Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Niet alle LEGO-sets zijn als eerste op LEGO.com te vinden en dat geldt ook voor de nieuwe LEGO Art Project – Create Together-set. Deze nieuwe set, bestaande uit voornamelijk ronde blokjes van 1×1, is een nieuwe creatieve set waarbij je niet een vooraf bepaald design maakt. Je kunt namelijk je volledige vrijheid er in kwijt.

De set heeft maar liefst 4138 stukjes en kost vermoedelijk €119,99. Je kunt natuurlijk een van de zesendertig voorbedachte designs maken, maar er zijn voldoende blokjes aanwezig om zelf iets te ontwerpen. Zoals gezegd, is de set nog niet onthuld door LEGO zelf en hebben we dus geen datum waarop die verschijnt. De verwachting is overigens 1 november.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.