Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Vandaag heeft Epos hun nieuwe headset onthuld, de H6PRO. Deze headset is de vervanger voor de GSP 500 en GSP 600, aangezien dit apparaat in twee verschillende varianten wordt uitgebracht, open en gesloten. De H6Pro heeft, net zoals de Epos H3 Hybrid, een afneembare microfoon. Verder is hij alleen maar te gebruiken middels een kabel. Ook kun je het volgende verwachten:

  • Maximaal comfort voor lange gamingsessies – Voor gamers die zich urenlang intensief willen focussen, beschikt de H6PRO Closed over vele functies voor langdurig gamen, zoals een lichte, gevoerde hoofdband, verstelbare oorschelpen met dubbele as en oorkussens van memory foam.
  • Afneembare lift-to-mute microfoon – Gamers duwen simpelweg de microfoon omhoog om alle communicatie direct te dempen. De handige magnetische microfoonarm van de headset – gepositioneerd voor optimale spraakontvangst – kan eenvoudig worden verwijderd en vervangen door een stijlvol afdekplaatje bij gebruik van een externe microfoon.
  • Geschikt voor alle belangrijke platforms – De H6PRO Closed bevat verwisselbare kabels voor de PC, Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Gamers kunnen de headset ook koppelen aan een EPOS externe geluidskaart om hun gaming-audio verder te verbeteren.
  • Upgrade jouw audio op pc – Ontworpen voor elk platform met analoge bedrade uitgangen, presteert de H6PRO Closed optimaal met de binaurale headset surround sound via de EPOS Gaming Suite, indien gekoppeld met de GSX 300 externe geluidskaart.

De H6PRO Closed en de H6PRO Open hebben een adviesprijs van €179 en zijn verkrijgbaar in de kleuren Sebring Black, Racing Green en Ghost White. Wij hebben inmiddels ook beide exemplaren ontvangen en zijn druk bezig met testen. Houd onze site dus in de gaten voor de reviews.