Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vorige maand kondigde Apple enkele nieuwe producten aan, waaronder de nieuwe iPhone 13-modellen. In de afgelopen jaren heeft de fabrikant ook enkele SE-uitvoeringen uitgebracht. Deze toestellen waren wat goedkoper, maar beschikken alsnog over leuke specificaties. Naar verluidt komt er in 2022 een derde generatie van de Apple iPhone SE.

Dit bericht werd middels de Japanse website Macotakara naar buiten gebracht en is gebaseerd op informatie vanuit een anonieme bron. Zo zou Apple dit jaar nog starten met de productie van het goedkopere model om deze vanaf begin 2022 te kunnen verkopen. Ook over de specificaties werd het een en ander verteld. Zo is de derde generatie iPhone SE voorzien van een Apple A15 Bionic-processor, een 4,7-inch LCD-scherm met HD-resolutie en een vingerafdrukscanner in de homeknop. Ook zou de nieuwe SE zijn voorzien van een 5G-modem en zou daarmee voldoen aan de laatste standaarden op het gebied van mobiel internet.

Het blijven natuurlijk geruchten en is er niets bevestigd door Apple. We zullen dus nog even moeten wachten tot er daadwerkelijk een derde generatie wordt aangekondigd en wat hiervan de specificaties en prijzen zijn.