Doorgaan naar artikel
Call of Duty: Vanguard-launchtrailer vroegtijdig onthuld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Normaliter worden er trailers ter viering van de release uitgebracht één of twee dagen voor de releasedatum, om het publiek nog even wakker te schudden dat ze niet moeten vergeten de nieuwe game te kopen. In dit geval worden we verrast doorat de Call of Duty: Vanguard-launchtrailer vroegtijdig is onthuld, terwijl de game pas op 5 november zal verschijnen.

Het is overigens geen gelekte trailer, aangezien Sledgehammer Games en Activision de trailer zelf online hebben gezet. De trailer duurt helaas maar een halve minuut, maar in deze korte tijd komen toch de voornaamste modi voorbij zoals de singleplayer, multiplayer en uiteraard Zombies. Zo is onder andere te zien dat er maar liefst twintig multiplayer maps aanwezig zijn. Sinds de beta is Sledgehammer Games druk bezig geweest met de ruwe randjes en proberen ze een zo goed mogelijke game uit te brengen. We zullen nog heel even geduld moeten hebben voordat we aan de slag kunnen gaan met deze nieuwe CoD-game. Er zal overigens ook weer een integratie zijn met de populaire Battle Royale-game Warzone.

Call of Duty: Vanguard is vanaf 5 november beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.