Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Eerder kondigden we al aan dat er een nieuwe set van LEGO komt die als ophangkunst gebruikt kan worden. Deze is ondertussen formeel onthuld en heeft daardoor een prijs en een releasedatum gekregen. De set, genaamd Kunstproject – Samen creëren, zal verschijnen op 1 november en wordt verkocht voor de prijs van €129,99. Bijzonder is dat de set, die uit 4138 blokjes bestaat, bedoeld is om zelf echt een kunstwerk van te maken.

Natuurlijk geeft LEGO een aantal voorbeelden, maar je hebt daarnaast ook de vrijheid om er zelf iets van te maken. Door de enorme variatie aan blokjes ben je minder beperkt dan bij andere kunst-sets. Bekijk de set overigens hier alvast op de website van LEGO!

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.