Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Zojuist heeft LEGO de LEGO Ideas Home Alone-set formeel aangekondigd. We wisten natuurlijk al dat die er ging komen, want de set was al goedgekeurd vanuit het LEGO Ideas-traject, maar verdere details ontbraken natuurlijk nog. Die zijn nu echter wel bekend!

Zo zal de set vanaf 1 november verkrijgbaar zijn. Voor €249,99 kun je de set aanschaffen en je krijgt voor die prijs 3955 blokjes. Dat is naar verhouding een flink aantal! De set bestellen kan hier vanaf 1 november, maar je kunt hem natuurlijk ook nu alvast uitgebreid bekijken. Je vindt daar tevens een video van de set.

De LEGO Ideas Home Alone-set zit vol met leuke en herkenbare scenes die natuurlijk komen uit de film. De avond waarop Kevin de boeven uiteindelijk weet af te slaan staat volledig centraal.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.