Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Na de aankondiging van twee weken geleden, heeft Rockstar nu de GTA: The Trilogy-releasedatum bekendgemaakt via een nieuwe trailer. De digitale versie van Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zal vanaf 11 november te koop zijn in de PlayStation Store, Xbox Store, de Nintendo eShop en de Rockstar Games Launcher. Fysieke exemplaren voor de Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch zijn vanaf 7 december te koop. Het is op dit moment niet duidelijk of er ook een fysieke versie voor de PlayStation 5 zal verschijnen.

Verder maakt Rockstar bekend dat twee van de drie delen van de trilogie ook als standalone-versie zullen worden uitgebracht op Xbox Game Pass en PlayStation Now. GTA: San Andreas – The Definitive Edition zal vanaf 11 november via Xbox Game Pass te spelen zijn, terwijl GTA III – The Definitive Edition op 7 december op PlayStation Now verschijnt.

GTA: The Trilogy bestaat uit remasters van GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas. De drie games zullen de nodige verbeteringen krijgen zonder daarbij de esthetiek van de originele versies uit het oog te verliezen. In de onderstaande trailer kan je een glimp zien van hoe de games er ongeveer uit gaan zien. Benieuwd naar alle verbeteringen en aanpassingen? Bekijk dan de officiële website.