Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

LEGO Super Mario is één van de meest geliefde LEGO-reeksen onder kinderen de afgelopen anderhalf jaar en het is dus niet heel gek dat er constant nieuwe uitbreidingen verschijnen. En er komt weer een nieuwe uitbreiding aan, die helemaal past bij Halloween, wat het vandaag is! Er komt namelijk een LEGO Super Mario Luigi’s Mansion. Die is vandaag in de onderstaande trailer onthuld:

Het is nog niet bekend wanneer LEGO Super Mario Luigi’s Mansion verschijnt, maar zodra dat wel duidelijk wordt delen we het natuurlijk met jullie! Er komen overigens drie sets, maar naar het lijkt nog niet dat er een volledig spookhuis komt.

Morgen begint overigens natuurlijk weer een nieuwe maand en verschijnen er dus ook nieuwe LEGO-sets, waar je hier meer over leest.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.