Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Het was gisteren N7 Day, wat een speciale dag is voor alle Mass Effect-fans. BioWare heeft deze dag gevierd door artwork te tonen van de vijfde Mass Effect-game die op dit moment in ontwikkeling is.

Op het artwork zien we de woorden “Mass Effect Will Continue”, wat natuurlijk goed nieuws is. Verder zien we een ruimteschip in een krater en een aantal figuren. Ongetwijfeld zullen fans en YouTubers dit artwork helemaal analyseren voor elk klein detail over het mogelijke verhaal van de nieuwe game. Na de teasertrailer van eind vorig jaar, gaan er geruchten over een continuering van de Mass Effect-trilogie middels het Destroy-einde van Mass Effect 3.

Verder werd N7 Day gevierd met een vermakelijke video waarin Mark Meer en Jennifer Hale, de stemacteurs van de mannelijke en vrouwelijke Commander Shepard, een paar van hun leukste conversaties in de games bespreken:

Als laatste was er nog Electronic Arts, die op hun website onder andere nieuwe statistieken toont van de keuzes die spelers gemaakt hebben in Mass Effect Legendary Edition.