Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Nintendo en LEGO hebben elkaar vorig jaar in de zomer voor het eerst gevonden en lijken elkaar voorlopig niet los te laten. LEGO Super Mario is niet voor niets een van de meest populaire reeksen van dit moment en ook de andere sets zijn zeer populair. En zojuist plaatste LEGO een teaser voor een nieuwe samenwerking, namelijk een vermoedelijke crossover tussen LEGO Vidiyo en Animal Crossing.

LEGO Vidiyo is een relatief nieuwe reeks van LEGO, waarin je met een app muziekvideo’s kunt maken met LEGO. Helaas bleek de reeks tot nu toe niet echt populair te zijn en al snel kwamen veel sets in de aanbieding. In de video zie je hoe een personage in Animal Crossing een huis in loopt en er wordt beloofd dat er binnenkort nieuws is.

Wat we van de crossover tussen LEGO Vidiyo en Animal Crossing kunnen verwachten is onbekend. Maar zodra er nieuws is delen we het natuurlijk.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.