Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Vorige week vrijdag is de grote update van Animal Crossing: New Horizons live gegaan en onderdeel hiervan zijn nieuwe eilanden waar je op bezoek kunt. Wat niemand toen nog had kunnen vermoeden is dat er een extra eiland zou komen van LEGO. Maar sinds gisteren is het LEGO VIDIYOLAND live. Dit eiland staat natuurlijk helemaal in het teken van LEGO VIDOYO. Dit is een relatief nieuwe reeks van LEGO waar kinderen door LEGO en een app samen te voegen muziekclips kunnen maken.

Alhoewel de LEGO VIDIYO-reeks in eerste instantie niet goed verkocht, kondigde LEGO aan met een doorstart te komen. Mogelijk is dit de aftrap hiervan. Op het eiland zijn naast verschillende thema’s in de stijl van LEGO VIDIYO ook een aantal spellen te spelen. Het is de eerste keer sinds de samenwerking tussen LEGO en Nintendo dan er in een game LEGO verschijnt. Tot nu toe was het juist altijd dat Nintendo-onderdelen in de vorm van LEGO verschenen.

Je kunt het eiland overigens bezoeken met deze code: DA-4202-8210-6712.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.