Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Er is afgelopen dagen een LEGO Ideas Home Alone-designervideo verschenen, waarin de makers van de set uitleggen wat je precies kunt verwachten. Tof aan deze LEGO Ideas Home Alone-set is natuurlijk dat er allerlei herkenbare elementen in verwerkt zijn, voor bouwers die de film ooit hebben gezien.

In de LEGO Ideas Home Alone-designervideo laten de designers een aantal van de Easter Eggs zien die erin zijn verwerkt. Een van de leukste is bijvoorbeeld dat de set uit 24 zakjes bestaat, zodat je hem kunt gebruiken als een adventskalender. Wil je hem snel halen voor 1 december (als adventskalender) of ben je gewoon geïnteresseerd in de set, bekijk hem dan op de website van LEGO.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.