Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Recent zijn de Apple AirPods 3 uitgebracht, maar er wordt ook al langere tijd gespeculeerd over een nieuwe Pro-uitvoering. Hier lijkt verandering in te komen want de nieuwe Apple AirPods Pro 2 liggen in 2022 in de winkel, aldus een betrouwbare bron.

Techanalist FronTron heeft de informatie naar buiten gebracht die afkomstig zou zijn van één van de productiemedewerkers van Apple. De verhalen gaan dat de AirPods Pro 2 vanaf het derde kwartaal in 2022 beschikbaar zouden moeten zijn. Dit terwijl de oortjes nog niet eens officieel door Apple zijn aangekondigd. Toch wordt deze informatie wel serieus genomen, gezien FronTron al eerder uitspraken heeft gedaan die redelijk leken te kloppen.

Verder wordt er ook volop gespeculeerd over het design. Zoals eerder vermeld heeft Apple nog niets onthuld, maar naar verluidt zouden de welbekende stokjes verdwijnen waardoor alleen nog de twee oortjes overblijven. Ook extra features zoals fitnesstracking zijn een van de veelgenoemde veranderingen die we mogelijk zouden kunnen verwachten.

Het blijft vooralsnog speculeren en we zullen voor meer zekerheid moeten wachten op de officiële onthulling.