Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Middels een persbericht laat de Franse uitgever weten dat het vier Nacon-titels uitgesteld heeft en ze voorzien zijn van een nieuwe releasedatum. Het gaat om Vampire: The Masquerade – Swansong, Blood Bowl 3, Train Life: A Railway Simulator en Hotel Life: A Resort Simulator.

Na eerder uitstel zou Vampire: The Masquerade – Swansong ergens in februari 2022 uitkomen, maar is nu opnieuw uitgesteld, dit keer naar 19 mei 2022. Swansong combineert dynamische verhaalvertelling met innovatieve RPG-mechanieken waarin je het verhaal van drie vampiers met elk hun eigen motieven volgt.

Ook het derde deel in de Blood Bowl-reeks zou februari volgend jaar uitgebracht worden, maar is nu uitgesteld naar een voor nu nog onbekende datum. Binnenkort zal Blood Bowl 3 een closed beta krijgen.

Train Life: A Railway Simulator is al te spelen in Early Acces-vorm, maar om de ontwikkelaar wat meer tijd te geven is de release van de volledige versie uitgesteld naar juni 2022. Train Life combineert het zelf besturen van treinen met het managen van je spoorbedrijf.

Als laatste is daar nog het uitstel van Hotel Life: A Resort Simulator, die nu ergens aan het einde van het tweede kwartaal in 2022 moet gaan verschijnen. In deze simulatiegame creëer en manage je je eigen vakantieresort.

Benoît Clerc, Head of Publishing van Nacon, zegt het volgende over het uitstel:

Het is altijd ons doel om aan de verwachtingen van de veeleisende gamers te voldoen. De pandemie heeft invloed gehad op de productieschema’s, en deze nieuwe datums geven onze ontwikkelteams de ruimte om hoogwaardige games te leveren, zonder in te leveren op de kwaliteit ervan.