Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

We waren de game al bijna weer vergeten, want na de aankondiging in juli bleef het vrij stil rond deze game. Vandaag is er de nodige GRID Legends-gameplay verschenen die je hieronder kunt bekijken.

GRID Legends zal een flink carrièremodus krijgen waarin je deel kunt nemen aan meer dan 250 verschillende evenementen. Ook komt er een verhaalmodus die de naam ‘Driven to Glory’ heeft gekregen. Chris Smith, GRID Game Director bij Codemasters, zei er het volgende over:

“Met de release-datum die nu bekend is, is de studio hard aan het werk om de laatste dingen aan te passen in onze grootste GRID game ooit. GRID Legends is een toegankelijke en actievolle racegame die zich focust op variatie en veel keuze middels een uitgebreidere carrièremodus, een nieuwe en innovatieve verhaalmodus, en een Race Creator die spelers de kans geeft om hun droom match-ups te maken door middel van uitgebreide mogelijkheden. En onze nieuwe hop-in-gameplay zorgt ervoor dat vrienden gelijk met elkaar kunnen samenspelen, waardoor ze meer tijd op de racebaan doorbrengen en minder tijd in lobbies doorbrengen.”

GRID Legends zal op 25 februari 2022 verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.