Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De nieuwe smartphones van OnePlus zijn op komst en vandaag heeft de fabrikant het nieuwe uiterlijk van de OnePlus 10 Pro getoond. Het gaat om twee verschillende uitvoeringen en ze hebben een opvallend uiterlijk gekregen, voornamelijk rondom de camera’s.

De toestellen zullen op 11 januari officieel worden onthuld, maar ze lichtten nu al een tipje van de sluier op als het gaat om het uiterlijk van de smartphones. Er is helaas dus nog niets bekend over de specificaties, levertijden of prijzen van de vlaggenschepen van OnePlus. Al is er eerder wel gespeculeerd dat de 10 Pro zou zijn voorzien van een Snapdragon Gen 1-processor, een 6,7-inch QHD-scherm en een 48 megapixel-camera.

Net als bij de voorgaande modellen heeft de fabrikant weer gekozen voor cameralenzen van Hasselblad. De smartphone zal voorzien zijn van een drietal lenzen aangevuld met een extra rondje voor de flits. Zo zijn de vier cirkels in een vierkant geplaatst en omringd door een zwart frame met de tekst Hasselblad. Het toestel is verkrijgbaar in de kleur zwart en olijfgroen.

uiterlijk van de OnePlus 10 Pro
uiterlijk van de OnePlus 10 Pro