Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Tijdens het CES van 2022 is onder andere The Freestyle van Samsung onthuld. Het product is een combinatie van een compacte projector en een speaker.

The Freestyle is een compact lichtgewicht projector met een gewicht van slechts 830 gram. Het geheel is ook nog eens tot 180 graden te draaien en biedt de mogelijkheid om beelden in hoge kwaliteit te projecteren op vrijwel elk oppervlak, zoals muren, plafonds en tafels. Het beeld wordt overigens automatisch aangepast afhankelijk welk oppervlak er wordt gebruikt.

Daarnaast is de projector voorzien van een slimme 360 graden-speaker voor een ruimte-vullend geluid. Het is overigens ook mogelijk om The Freestyle alleen met geluid te gebruiken of met sfeerverlichting door de speciale lensdop te gebruiken. De slimme speaker kan hiermee ook visuele effecten toepassen op de muziek. The Freestyle beschikt ook over ingebouwde streamingdiensten en koppelmethode voor zowel Android- als iOS-toestellen.

Vanaf 20 januari is The Freestyle te bestellen in Nederland en wordt vanaf 14 februari gelanceerd. Er is helaas geen Europese prijs bekend, maar het apparaat kent een adviesprijs van ongeveer $900,-.

The Freestyle van Samsung