Doorgaan naar artikel
Veel nieuwe spellen bij Geronimo Games op komst
Janneke Ooms-Janssen
Janneke Ooms-Janssen
Redacteur
Profiel

De Belgische speluitgever Geronimo Games brengt veel nieuwe spellen uit in 2022. Eerder schreven wij al berichten over de korte spellen Cross Clues en Suspects, maar er staat ook daarnaast veel op de rol voor dit jaar.

In het voorjaar van 2022 verschijnen wat meer uitgebreide spellen, zoals The Hunger waarin je als vampier moet zorgen dat je voor het daglicht weer thuis bent, en een uitbreiding van Maracaibo genaamd Maracaibo: The Uprising. Deze uitbreiding kun je zowel coöperatief als competitief spelen en je maakt kennis met een nieuwe rivaal: ‘Jacque’.

Ook voor het najaar staat er al een hoop op de planning. Een kleine greep uit deze lijst is het spel Iki. In de stad die wij nu Tokio noemen won je destijds in Edo veel aanzien als marktkoopman. Iki draait om het inhuren van ambachtslieden, het opzetten van de markt en bereiken van een bepaalde mate van prestige. Naast Iki staat onder andere Doodle Dash op de kalender voor dit najaar. Deze partygame heeft een simpele opzet: alle spelers tekenen zo snel mogelijk hetzelfde, op basis van één woord.

Geronimo Games is een uitgever die wij goed in de gaten houden dit jaar. De planning voor dit jaar belooft veel en wij kunnen dan ook niet wachten!