Doorgaan naar artikel
Mogelijk nieuwe bekende personages naar CoD: Warzone
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Sinds de release van de battle royale van Call of Duty zijn er al flink wat personages toegevoegd, die ook weer voorzien zijn van de nodige skins om daar weer een ander uiterlijk op te geven. Deze zijn vaak vrij te spelen, te verdienen met de battle pass of gewoon los te kopen uit de store. In het verleden is bijvoorbeeld al Rambo (Sylvester Stallone) en John McClane (Bruce Willis) als skin toegevoegd, maar binnenkort lijken er mogelijk weer nieuwe bekende personages naar CoD: Warzone te komen.

Tom Henderson heeft op de website Xfire vermeld dat hij Warzone-artwork heeft gezien waarbij twee welbekende monsters te zien zijn. De monsters in kwestie zouden Godzilla en King Kong zijn. Naar verluidt was King Kong op een afbeelding te zien hoe hij een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog uit de lucht slaat zoals hij dit ook in de film(s) doet. Op een andere afbeelding was te zien hoe Godzilla met een blauwe vernietigende straal zijn doelwitten probeerde uit te roeien. Ook de blauwe straal zien we uit eerdere films voorbijkomen.

Of en wanneer we de nieuwe personages mogen verwachten is niet duidelijk. Hopelijk zal Activision hierover snel meer bekendmaken.