Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Het is vanaf morgen weer tijd voor een nieuwe GWP (Gift With Purchase). Dit is een gratis set die kopers krijgen wanneer ze voor een minimaal bedrag aankopen doen via LEGO.com of de LEGO Store. Vanaf morgen krijgen kopers dus weer een nieuwe set, dit keer is het de Jane Goodall Tribute-set. Deze set is verkrijgbaar van 3 maart tot en met 15 maart, precies rondom internationale vrouwendag (8 maart), net als vorig jaar het geval was met Amelia Earhart. Het lijkt dus een nieuw thema te zijn voor GWP’s.

Jane Goodall is een zeer bekende vrouw die boeken schreef over Chimpansees, maar vooral ook een organisatie oprichtte om de apensoort te beschermen. Je krijgt de Jane Goodall Tribute-set bij een besteding van minimaal 120 euro en hier vind je in ons maandelijkse overzicht met nieuwe sets een paar goede opties.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.