Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Nog altijd zijn de LEGO Super Mario-sets mateloos populair bij kinderen en het is dus niet heel gek dat er nog altijd nieuwe uitbreidingen komen. Morgen is het Mar10-Day (March 10, 10 maart) en dat is een dag waarop Nintendo traditioneel het bestaan van Mario viert. Dat doet het met bijvoorbeeld speciale acties of aankondigingen en LEGO Super Mario Peach’s Castle is een van de aankondigingen voor morgen.

LEGO heeft de eerste foto’s al gedeeld, alhoewel het er op lijkt dat dit niet de bedoeling was. Een van deze foto’s vind je hierboven. Een andere foto is deze:

Foto: LEGO

Daarop lijkt het namelijk zo te zijn dat Peach ook als speelbaar personage naar de wereld van LEGO Super Mario komt. De prijs is overigens nog niet bekend. Die delen we dan ook morgen nog met jullie als de set daadwerkelijk is aangekondigd. Op de speciale pagina kom je ook meer te weten over wat LEGO die dag van plan is.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.