Doorgaan naar artikel
Word jij onze Vriend van de Show? Bekijk nu de pagina van de MetaPodcast
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De MetaPodcast groeit en zeker de laatste weken krijgen we er flink wat nieuwe luisteraars bij. Dat merken we aan alles, zoals natuurlijk de luistercijfers, maar ook aan de hoeveelheid vragen. Om iets voor de luisteraars terug te doen hebben we iets nieuws! Je kunt namelijk vanaf nu Vriend van de Show worden. Dit een gratis service waarbij we je ook buiten de podcast op de hoogte kunnen houden.

We gaan hier de zogenaamde shownotes plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een filmpje dat we bespreken, een onderwerp dat we vergeten zijn of bij veel vrienden zelfs een extra post-show. Je kunt hier er ook voor kiezen om donaties te doen. We zijn hier in principe niet naar op zoek, maar zouden ze natuurlijk ook niet afslaan.

Vriend van de Show word je overigens hier.

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.