Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Pasen staat voor de deur en als we de weersvoorspellingen mogen geloven, zal het ook aangenaam worden tijdens die twee dagen. Dat is mooi, maar we hebben nog meer goed nieuws voor jullie: we hebben namelijk een nieuwe winactie. Je kunt namelijk 2x 3 kaartjes winnen voor The Lost City en 2x 3 kaartjes voor Morbius. Bij de kaartjes voor The Lost City krijg je ook nog eens een heuptasje en waterflesje + houder. Mocht je kaartjes winnen voor Morbius dan krijg je naast de kaartjes ook nog een portemonnee en tasje.

Wat moet je doen om kans te maken op een van de zes prijzen? Je hoeft alleen maar het antwoord op de volgende vraag te sturen naar prijsvraag@nwtv.nl inclusief de motivatie waarom jij zou moeten winnen:

Welke acteur/actrice uit The Lost City had eerder een rol in The Office? 

The Lost City

14 april
De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”. Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden. Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

Morbius

21 april
In de nieuwe actie-thriller Morbius speelt Oscarwinnaar Jared Leto een van Marvels meest intrigerende personages: anti-held en wetenschapper Michael Morbius. Dr. Morbius is ernstig ziek en kampt met een zeldzame bloedaandoening. Hij is erop gebrand om deze ziekte te overwinnen en anderen die er ook onder lijden te helpen. Wanhopig neemt hij een grote gok met een experimenteel geneesmiddel. Wat in eerste instantie een groot succes lijkt, blijkt al snel een remedie te zijn die mogelijk nog erger is dan de ziekte. Verder met o.a. Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal en Tyrese Gibson. Geregisseerd door Daniel Espinosa (Life, Safe House).