Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

World of Warcraft heeft een redelijk onrustige tijd achter de rug. Shadowlands had hele sterke momenten, maar ook een paar bijzonder slechte momenten waarop een groot deel van de spelers de moed verloor. De afgelopen maanden is Blizzard veel bezig geweest met aanpassingen waar de community lang op heeft gewacht en als kers op de taart is nu World of Warcraft: Dragonflight aangekondigd.

In Dragonflight gaan we naar de verloren Dragon Isles. Bijzonder is dat het vooral gaat om de terugkeer van de draken en over hoe de wereld aan het genezen is: voorheen gingen World of Warcraft-uitbreidingen vooral over verdoemenis en duistere krachten. Het voelt daarom als een frisse adem als we met deze uitbreiding kunnen gaan genieten van de wereld met een rustiger tempo en kleinschaligere problemen op kunnen lossen.

Daarnaast zijn er een boel nieuwe features aangekondigd, of liever gezegd updates voor bestaande features. Zo zal de UI een nieuwe verflaag krijgen, gaan Talent Trees op de schop en krijgen we een nieuwe manier van vliegen met je eigen draak! Kijk vooral de aankondigingstrailer hieronder, die is erg de moeite waard.