Doorgaan naar artikel
Dit is het Pokémon GO Fest 2022 T-shirt en zo kun je er aan komen!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Er komt natuurlijk ook dit jaar weer een Pokémon GO Fest 2022 T-shirt. Dat wordt voor ons Europeanen het vierde shirt dat van toepassing is. Want na de fysieke GO Fest in 2019 en de online versies in 2020 en 2021 komt er nu zowel een online en als een offline versie en als je de shirts wilt, is dat dit jaar dus ook weer van toepassing.

Zoals je op het shirt hierboven kunt zien staan er bloemen op en dat hoort natuurlijk bij Shaymin. De Pokémon die deze zomer centraal staat. Overigens is het shirt online al uitverkocht, maar je kunt hem tijdens de evenementen wel kopen. Ga je er dus heen of ken je iemand dan kun je er alsnog aan komen.

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.